ro ro  it it  en en  

Despre noi

Kiddy Jungle
Amusement Equipment

Compania a fost înființată în anul 2006 ca operator de kiddie rides, iar mai apoi și de arcade machines. După câtiva ani, compania a început recondiționarea completă a echipamentelor, dându-le o nouă imagine, iar uneori, printr-un nou design, muzică sau joc de lumini, aducem îmbunătățiri esentiale produsului original. În plus, majoritatea modelelor încorporează o parte electronică complet schimbată și îmbunătățită de către specialiștii noștri.

Datorita efortului depus de întrega echipă, Kiddy Jungle este recunoscută astăzi, în România, ca un lider al echipamentelor de entertainment pentru copii. În prezent operăm peste 300 de kiddie rides și arcade machines amplasate în diverse locații din țară.

Pentru viitorul apropiat ne propunem producerea primelor noastre modele de kiddie rides și promovarea imaginii companiei noastre în afara granitelor țării.

Dacă ești în căutarea unui mijloc să obții venit pe termen lung, echipamentele noastre sunt o excelentă alegere. Concepute în așa fel încât să satisfacă toate gusturile copiilor, ele constituie o bună oportunitate să-ți maximizezi spațiul și să creezi un venit sigur.

Contactează-ne și te vom ajuta să-ți transformi ideile și proiectele în realitate!